Direct contact? Wij helpen u graag! Bel   085 - 025 02 85

Ruitschade

Een ster in uw voorruit? Dan is het van belang om snel te handelen! Een ster kan namelijk snel een barst worden, bijvoorbeeld door temperatuurwisselingen. Tijdig repareren is niet alleen voordeliger, maar ook veiliger. De werkzaamheid van de airbags en kooiconstructie zijn namelijk voor een aanzienlijk deel afhankelijk van het voorruit. Als u direct de speciale sticker op de ster plakt, voorkomt u dat vocht zich in de breuk nestelt. Zo kan de beschadiging vrijwel onzichtbaar worden gerepareerd. Bij ruitschade kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met Autotaalglas via het gratis servicenummer 0800-0828. Kleine schade is vaak snel hersteld.

Plan online uw afspraak

Inbraak?

Is er ingebroken in uw auto? Doe dan onmiddellijk aangifte bij de politie. Verder kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met de telefonische hulpdienst van EuroCross assistance op +31 85 025 02 85. Zodat u verder op weg kunt. Met vervangende vervoer bijvoorbeeld.

Autoruitschade? Of erger: inbraak? We zorgen dat u zo snel mogelijk verder kunt. Eerst repareren, dan pas vervangen

Autoruitschade? of erger: inbraak? We zorgen dat u zo snel mogelijk verder kunt. Eerst repareren, dan pas vervangen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij helpen u graag op weg

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan en wellicht kunnen wij wat betekenen voor elkaar. Of kom langs bij ons en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.