Direct contact? Wij helpen u graag! Bel   085 - 025 02 85

Banden

Wij vervangen banden eerder dan de wet voorschrijft, bij een profiel van twee millimeter. Om te allen tijde uw veiligheid te garanderen. Als u uw banden wilt controleren, dan kan dat altijd. Maak gerust een afspraak.

Plan online uw afspraak

Bandenspanning

Verkeerde bandenspanning kan dodelijk zijn. Zo is de remweg met zachte banden veel langer. Als de bandenspanning goed is, rijdt u ook veel prettiger. Bovendien slijten uw banden minder snel en bespaart u brandstof.

Winterbanden

Als u wilt, zetten we graag winterbanden onder uw auto. Dat is wel zo veilig tussen november en februari. Wilt u uw banden wisselen? Stem dit eerst af met uw werkgever. Uw wagenparkbeheerder kan u hier meer over vertellen. We bieden u als leasemaatschappij ook een apart winterbandencontract.

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid. Ze bepalen de remweg, stabiliteit en ook het verbruik van uw auto. Controleer ze daarom regelmatig!

Hoe gaan wij te werk?

Wij helpen u graag op weg

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan en wellicht kunnen wij wat betekenen voor elkaar. Of kom langs bij ons en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.